torgdent klinikka

Klinikka

Plusterveys – Torgdent tarjoaa yksityisiä hammaslääkäripalveluita Tammisaaressa. Meillä saat laadukasta hammashoitoa ja mukavaa palvelua.

Tervetuloa uusitulle hammaslääkärivastaanotollemme! Tarjoamme monipuoliset yksityiset hammashoitopalvelut.

Vastaanotollamme toimii joukko ammattitaitoisia ja motivoituneita suun hoidon ammattilaisia. Torgdentissa työskentelee 2 yleishammaslääkäriä, 3 erikoishammaslääkäriä sekä suuhygienisti.

Meiltä löydät ammattitaitoista palvelua suun ja hampaiden tarkastusten ja perushammashoidon lisäksi muun muassa hampaiden korvaamisiin liittyvissä ongelmissa.

Hoidamme potilaitamme yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Vastaanotollamme on edustettuina lähes kaikki hammashoidon erikoisalat ja niihin perehtyneet erikoishammaslääkärit. Meiltä löydät ammattitaitoista palvelua suun ja hampaiden tarkastusten ja perushammashoidon lisäksi oikomishoitoon, juurihoitoihin, iensairauksiin, suukirurgisiin toimenpiteisiin sekä hampaiden korvaamisiin liittyvissä ongelmissa.

Mikäli haluat lisätietoa hammaslääkäriaseman toiminnasta tai muusta mieltäsi askarruttavasta asiasta, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä